Slide background

ENERGIE ZUINIG

Lage investering

Adiabatische koeling:

Kies voor Breezair adiabatische koeling en geniet van een frisse, schone en koele lucht. Breezair koelers leveren een constante stroom van natuurlijk gekoelde, frisse lucht, zonder dat er lucht wordt hergebruikt. De combinatie van een lagere omgevingstemperatuur en een constante frisse luchtstroom zorgen voor een comfortabele werkomgeving, Dit verbetert het arbeidsklimaat, verlaagt het ziekteverzuim, en verhoogt uiteindelijk de productiviteit.

Breezair adiabatische koeling is een natuurlijk koelsysteem op basis van directe verdamping (adiabatische koeling). Dit beproefde koelconcept is gebaseerd op het koelen van lucht door het laten verdampen van water. De energie die nodig is voor het verdampen, wordt onttrokken aan de ingeblazen lucht tbv de ruimte of het gebouw en koelt hierdoor af.

Verdampingskoeling werkt steeds efficiënter bij toename van de buitentemperatuur. Boven de 30°C kan de lucht 10°C of meer afkoelen hetgeen een zeer effectief koelresultaat oplevert. Verdampingskoeling is hierdoor veel energiezuiniger dan een conventioneel systeem.

Breezair adiabatische koeling is oa geschikt voor productieruimtes, opslaghallen, horecagelegenheden, winkelcentra, fitnesscenters, tuincentra, evenementhallen, showrooms, bouwmarkten en sociale werkplaatsen.

Hoe werkt het?

De werking van het Breezair systeem berust op het aanzuigen van verse buitenlucht, middels een stille, krachtige ventilator, door constant vochtig gehouden filter-pads (Chillcel™). Deze pads worden bevochtigd door middel van een gepatenteerd waterverdeel systeem.

Air Cooling Products Holland B.V.
Simon Stevinstraat 23
3291 CA Strijen

Tel. +31 (0) 78 674 8474
Fax +31 (0) 78 674 8479
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kamer van koophandel: 24372654
BTW nr: NL 8139.58.763.B01
Bank: ING NL04 INGB 0657538310